Spetsa till kalaset med lyxiga popcorn

Jag ska arrangera ett större kalas i vinter och har redan börjat planera inför det. Det är så mycket saker som måste stämma att det är lika bra att vara ute i god tid.

Jag har normalt sätt inte så svårt att planera ett vanligt kalas eller fest men när antalet mer än dubblas så blir det lite speciellt. Jag känner att jag vill ha koll på läget och det ligger nog lite i min personlighet.

Det hade varit trevligt att ge kalaset en unik prägel och budgeten är såklart större eftersom så många fler ska komma. Något som jag tror hade uppskattats av både barn som äldre är lyxiga popcorn.

Micropopcorn i all ära men det är inte så kul att servera det på fest. Att däremot kunna göra popcorn på ett mer traditionellt sätt är helt klart något som hade uppskattats lite mer extra.

Klassiska popcorn förknippas idag ofta med biosalonger, marknader och liknande tillställningar där man kan köpa riktiga popcorn som både smakar och luktar på ett speciellt sätt. Det vattnas lite i munnen bara av att skriva detta men då är frågan om det är för att jag ännu inte lunch eller kanske en kombination av både och.

Smörigt goda popcorn som serveras i strutar eller bägare kommer garanterat bli en succé och det finns företag i Stockholmsområdet som hyr ut detta. Jag behöver alltså inte köpa mig en dyr och lyxig popcornmaskin själv utan kan helt enkelt bara hyra in en.

Ni vet det där ansiktsuttrycket man kan få när man luktar något och det tar en tillbaka till en tid för kanske 10, 20 eller 30 år till just det minnet. Det är något jag vill uppnå med att hyra in en popcornmaskin. För det kommer dofta goda minnen.