Nya möbler och ny inredning till TV-rummet

Jag har precis fixat till vårt TV-rum inför julens TV-tittande, en tid då jag alltid brukar spendera som mest tid framför den fyrkantiga skärmen. Det enda undantaget är när OS eller fotbolls EM/VM hålls då det brukar bli väldigt mycket.

Där har varit en hel del praktiska problem att lösa som att ljuset från solen på sommarhalvåret är rätt störande och reflekteras i ett par timmar på TV:n varje kväll. Detta är nu löst med en tjock rullgardin som inte släpper igenom ljus. Jag tittade på billiga persienner från Rusta men dessa släpper in en hel del ljus och jag tror även de hade reflekterats i TV:n.

Jag har även dekorerat rummet lite mer än innan och fått upp en passande tavla i ett härligt Star Wars-tema 🙂

Det som var absolut svårast att få rätt på var en snygg TV-möbel. Jag vet inte hur många butiker jag letat i utan att hitta det jag sökt. IKEA och Mio har tillsammans typ 30-40 modeller att välja mellan. Här ska då både designen passa och sen ska storlek och pris kännas rätt. Lycka till säger jag!

snygg TV-möbel i valnöt

Som tur är finns det enormt bra utbud av möbler online. Jag besökte en hemsida helt inriktad på TV-möbler där jag kunde få en del inspirationstips men även få tillgång till butiker som tillsammans har hundratals TV-bänkar och TV-möbler. Jag borde inte bli förvånad för jag brukar använda e-handel när jag kan men möbler har jag inte riktigt vågat mig på förrän nyligen så jag brukar glömma bort att kolla online och nu var det samma miss igen.

I och med att man kan filtrera produkter och söka online så blir det så mycket lättare. Bara att lägga sig i soffan efter jobbet och bläddra tills man hittar det man önskar. Jag hittade en riktigt snygg TV-möbel i valnöt för lite drygt 4 500 kr och som kommer passa in perfekt. Den väntas levereras i nästa vecka hem till dörren.