Kommer ur jobbruset lagom till våren

Jag har varit en maskin det senaste halvåret känns det som. Bloggen har hamnat på hyllan då jag jobbat hårda pass och när jag kommit hem har jag dragit i allt sånt som jag annars skjuter på. Det har helt enkelt inte funnits mycket tid att slå sig ner vid datorn, ta det lugnt och skriva om sånt man tänker på.

De gånger jag väl startat datorn har varit för att kolla recept, betala räkningar och försöka leta fram en bra löprunda på Google Maps.

Jag hoppas bli bättre nu i vår och sommar på att blogga. Jag sitter och planerar på om jag inte kanske ska passa på och resa iväg så det lär finnas mycket att skriva om 🙂

Nu närmast kommer Påsken och det kan ju vara kul om man gillar påskris, kycklingar, ägg och sill. Glöm inte påskliljorna. Jag tycker iofs att det är ganska trevligt. Känns som man inreder sitt boende med vårkänslor. Och så kom jag så klart att tänka på detta: